BARNA 500 - ADHEZOR AKRIL FESTÉK - 1 L

BARNA 500 - ADHEZOR AKRIL FESTÉK - 1 L

Adhezor akril festék 1l

MŰSZAKI ADATOK

Felépítés: Egykomponensű, akrilát alapú, cinkfoszfát tartalmú, gyorsan száradókorróziógátló festék. Alkalmazási terület: Elsősorban acél, horganyzott acél, horgany és alumínium felületek festésére használható. Fa, pala, beton és vörösréz felületre is felhordható, kültéren, beltéren egyaránt alkalmazható. Egy rétegben felhordva is védelmet biztosít.


7 120 Ft

(nettó: 5 606 Ft + áfa: 1 514 Ft)

Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

HASZNÁLAT
Felület előkészítés: A fém- és acél felületeket oxidmentesíteni és zsírtalanítani szükséges. Frissen horganyzott felület festése esetén a felületen maradt cink-sókat a felület enyhe borzolásával el kell távolítani. Egyéb felület esetén portalanítás szükséges.
Felhordási mód: A festéket felhasználás előtt gondosan fel kell keverni. A festéket ADHEZOR aktív hígító 535-tel festési konzisztenciára szükséges beállítani és ecseteléssel, hengerezéssel vagy szórással (préslevegős és airless szórás egyaránt alkalmazható) kell felhordani. Általában az egy rétegben felvitt, 40-60 µm vastagságú bevonat önmagában is kielégítő védelmet biztosít. Nagyobb igénybevétel esetén célszerűkét rétegű bevonatot kialakítani. A termék alkalmazása során egyéni védőfelszerelés (gumikesztyű, védőszemüveg,védőruha) használata javasolt. Átvonhatóság: Többrétegű bevonat esetén a rétegek minimum 30 perces száradási időkkel hordhatók fel.
Hígítás: ADHEZOR aktív hígító 535-tel.
A hígított festéket 24 órán belül fel kell használni!
Tárolási, garanciális idő: Az MSZ 13910 előírása szerint, hibátlan göngyölegben tárolva,
a gyártástól számított 24 hónap, hígító esetén 18 hónap.


A kép illusztráció, a termék valóságban eltérhet. Az árváltozás jogát fenntartjuk. 
Raktárkészletről kérem érdeklődjön 06-20-592-9782 vagy festek@csome.hu

Adatok
Száradási idő
24 óra
Fényességi fokozat
Selyem matt
EAN-KÓD
5999025905016
Szín
Barna
Cikkszám
5999025905016
Vélemények
Árukereső.hu Árukereső.hu