FÉKTISZTÍTÓ SPRAY 5040 - 500 ML

FÉKTISZTÍTÓ SPRAY 5040 - 500 ML

A United Sprays féktisztító spray egy magasan aktív, gyorsan párolgó, speciális tisztító, és zsírtalanító, különleges benzinfajták bázisával. Befújása után magától, és gyorsan eltávolítja az olajt, zsírt, viaszt, fékport és egyéb szennyeződések bármilyen fajtáját. Maradék nélkül zsírtalanítja a fémeket, üveget és kerámiát a szilikontól, olajmaradványtól, gyantától és ragasztótól. A nagyon gyors párolgási sebessége által, rövid idő alatt optimális tisztítási hatás érhető el. A féktisztító spray nem korrodál, nem támadja meg a gumi és műanyag alkatrészeket (mindenesetre egy saját teszt elvégzése ajánlott).


1 335 Ft

(nettó: 1 051 Ft + áfa: 284 Ft)

Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

Felhasználása: Ez a termék, pl. fék, kuplung, és váltóalkatrészek zsírtalanítására is felhasználható. Problémamentesen eltávolítja, a begyantásodott kenőanyagot a zsanérokról és csuklókról is. Dob és tárcsafékek, fékbetétek, féktuskók, valamint kuplung alkatrészek gyors tisztítására is alkalmas. A féktisztító megtisztítja a kontaktusokat, pl. az elosztókban, a motor elektromos csatlakozóiban, a porlasztókban, olaj és benzin-pumpákban.

Használati utasítás: A dobozt használat előtt rázzuk fel. Kb. 20 cm távolságból szórjuk fel. A beszórt felületről a féktisztítót hagyjuk lecsöpögni és elpárologni. A szórást szükség esetén ismételjük meg.

Figyelem! A műanyag, lakkozott és fényezett részeket károsíthatja, ezért használata előtt tegyünk próbát!

Környezetvédelmi utalás: Mérgező és környezetre káros anyagoktól mentes, mint pl. FCKW, CKW, nehézfémek, ólom, kadmium, aceton, nikkel, és PCB!


A kép illusztráció, a termék valóságban eltérhet. Az árváltozás jogát fenntartjuk. 
Raktárkészletről kérem érdeklődjön 06-20-592-9782 vagy festek@csome.hu

Adatok
EAN-KÓD
5999885022106
Cikkszám
5999885022106
Vélemények
Árukereső.hu Árukereső.hu