UNIVERZÁLIS TISZTÍTÓHAB SPRAY 5180 - 400 ML

UNIVERZÁLIS TISZTÍTÓHAB SPRAY 5180 - 400 ML

Kiváló minőségű, víz bázisú, hatásos, intenzív tisztítóhab. Használatával kiadós, ámde kímélő, tisztítás érhető el. Felfrissíti a színeket, tartósan kellemes illatot hagyva maga után és semmiféle maradványt, foltot nem hagy a beszórt felületen. Mélytisztító hatásával teljesen feloldja még a makacs foltokat is!

Termékelőnyök és tulajdonságok:

Egyszerű felhasználás, feloldja a meg-, és rászáradt foltokat. Megszűnteti a nikotin-lerakódásokat, kiváló mélytisztító hatás, használata után felfrissíti a kezelt szövetet, feloldja a rovar maradványokat! Nem csöpög, és folyik, ideális függőleges munkálatokhoz.


1 170 Ft

(nettó: 921 Ft + áfa: 249 Ft)

Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

Felhasználási területei:

Otthon: bútorszöveteken, szőnyegeken, ablakokon. Festett-, lakkozott felületeken. Használható: csempén, tükrön, laminált PVC-n, konyhában továbbá irodai berendezéseken is. Univerzálisan felhasználható a háztartásokban is!

Autókban: ülés-, és tető kárpitokon, szőnyegeken (műanyag, bőr, gumi és szövet). Használható üvegfelületeken: ablakokon, szélvédőn. Festett-, lakkozott felületeken. Eltávolítja a rovarmaradványokat a festett-, és lakkozott felületekről,  továbbá a baktériumokat, szilikont, zsíros maradványokat és szennyeződéseket, kristálytiszta felületet hagyva maga után. A fényezésre és gumikra semleges hatású.

Használati utasítás:

Az esetleges károsodások megelőzése miatt érdemes felhasználás előtt egy próbát végezni a tisztítandó felületen.

Használat előtt rázza intenzíven legalább 30mp-ig a flakont. Hordja fel a habot a szennyezett felületre. Közvetlenül a felhordás után, a termék stabil habot képez, melyet hagyjuk hatni. A habszerkezet szétesése után intenzíven egy ronggyal vagy szivaccsal dörzsöljük meg a felületet. Amennyiben azt tapasztalja, hogy a felület még nem teljesen tiszta, kérjük, ismételje meg a tisztítási folyamatot.

Különleges utasítások:

A tisztító hab tűzveszélyes összetevőket tartalmaz. Csak jól szellőztetett helyen használható. Tartsuk távol a tűztől, gyújtóforrásoktól: ne szórjuk nyílt lángba, vagy izzó felületre! Több flakon egy helyen, egymás után történő felhasználása esetén fennáll a veszélye a robbanó gáz-levegő keverék képződésének. Ne dohányozzon, egyen vagy igyon munkavégzés során.


A kép illusztráció, a termék valóságban eltérhet. Az árváltozás jogát fenntartjuk. 
Raktárkészletről kérem érdeklődjön 06-20-592-9782 vagy festek@csome.hu

Adatok
EAN-KÓD
5999885022472
Cikkszám
5999885022472
Vélemények
Árukereső.hu Árukereső.hu